Hoxhaj: Ja sa kohë na duhet për t’i bërë numrat

Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci ka kërkuar nga Enver Hoxhaj, të tregoj se edhe sa kohë i duhet PAN për ta propozuar kandidatin për kryetar Kuvendi.

Hoxhaj tha se iu duhet kohë më pak se dy javë dhe më shumë se 10 ditë.

Gjatë kohës sa Hoxhaj doli në foltore për të treguar sa kohë i do PAN’i, deputetët në sallë janë tallur dhe kanë qeshur me të.

Ndryshe, Hoxhaj nuk ka dhënë ndonjë garanci për këtë afat, sepse kohën e ka dhënë vetëm pas insistimit të Adem Mikullovcit, duke u kthyer kështu për herë të dytë në foltore.

SHPËRNDAJE