I la këto dy ushqime që krejt kosovarët i hanë, i humbi 5 kilogram brenda 9 muajve

Një nënë ka arritur të humb plot 15 kilogram, duke lënë anash ushqimet e shpejta.

Pas lindjes së fëmijës së parë, ajo vendosi që të mbante një dietë, ku gjatë ditëve të javës hante ushqim të shëndetshëm, ndërsa në fundjavë i lejonte vetës të hante pica e hamburgera.

Breeahn Carter, 32 vjeçe tregon se ishte e dhënë pas ushqimeve të shpejta dhe ato ishin konsumimi ma i madh i dietës së saj.

Për këtë arsye ajo edhe për dasmën e saj kishte kilogram të tepërt.

Kështu pas lindjes, ajo vendosi të mbaj një dietë, duke u kujdesur për ushqim dhe duke mos konsumuar më shumë ushqime të shpejta, përveçse në fundjavë.
për 9 muaj, ajo arriti t’i humb plot 15 kilogram.

SHPËRNDAJE