Ia krisë kënga: Hajnat e Kosovës kanë bo pare t’madhe, e me popull t’vetin tash po bojn hajgare

Një grup i arshikëve i kanë kushtuar kënge me çifteli hajnisë në Kosovë.

Përmes vargjeve të thurura me rimë ata godasin qeveritarët që janë në krye të shtetit si faktorët kryesorë ndaj varfërisë dhe korrupsionit.

Ajo këndohet nga Bahri Rashiti dhe mjshtri më i mirë i ciftelisë, Fatmir Makolli

Më poshtë mund të shikoni videon nga kjo këngë kushtuar politikanëve:

SHPËRNDAJE