iPhone vjen me modelin që do të kushtoj 4000 dollarë

Një prodhuesi rus i aksesorëve, i quajtur Caviar, lëshoi ​​një nga iPhone më të shtrenjtë që mund të blini.

IPhone X Tesla është një iPhone X i përshtatur dhe praruar në karbon dhe ari dhe ndërtuar me një bateri diellore. Pajisja fillon në më shumë se 4.000 dollarë.

Caviar është i njohur për të bërë pajisje të përpunuara që kushtojnë mijëra dollarë.

Ajo vjen në dy modele: 64 GB dhe 256 GB, të cilat kushtojnë rreth $ 4,064 dhe 4,847 $ respektivisht.

SHPËRNDAJE