Ish-roja e Kallashit ‘King Cobra’ lirohet nga paraburgimi: Nuk na bënë sen burgu

Dibran Hoxha, i akuzuar nga Prokuroria e Prizrenit për lëndim të rëndë trupor, është liruar nga paraburgimi, lajmin e ka konfirmuar avokati i tij mbrojtës Avni Berisha.

Sipas avokatit Berisha, Gjykata e ka aprovuar kërkesën e tij dhe ia ka ndërruar masën e sigurisë duke e liruar nga paraburgimi. Kjo masë e sigurisë Hoxhës, ish-rojë e valltares së njohur si Kallashi, i është zëvendësuar me paraqitje në stacionin policorë.

Avokati Avni Berisha ka thënë për kallxo.com se sot gjatë seancës së shqyrtimit fillestar gjykata e ka aprovuar kërkesën e tij dhe e ka liruar nga paraburgimi Dibran Hoxhën, i akuzuar për veprën penale lëndim i rëndë trupor.

“Sot është mbajtur seanca fillestare dhe gjykatësi pasi i ka shqyrtuar kërkesën time, ka nxjerrë vendim për ta liruar nga paraburgimi klientin tim. Kjo masë i është zëvendësuar me paraqitje në stacionin policorë”, ka thënë avokati Avni Berisha.

Sipas tij, edhe vet pala e dëmtuar kishte kërkuar disa herë që të lirohej nga paraburgimi i akuzuari Dibran Hoxha, pasi që sipas tij të dyja palët kanë arritur pajtim.

Vet Dibran Hoxha pas lirimit ka shkruar në llogarinë e tij në Facebook “Prapë në liri respekt për shtetin e Kosovës”.

Dibran Hoxha po akuzohet nga Prokuroria për veprën penale lëndim i rëndë trupor.

Hoxha e kishte sulmuar personin H.B. me shkopinj dhe mjete të mprehta si thika dhe të ngjashme në terë trupin. Ngjarja për të cilën dyshohet menaxheri i lokalit të natës “Kobra City” dhe dy të tjerë ka ndodhur më 15 qershor.

Që nga ajo ditë, Hoxha kishte qenë në arrati deri kur ishte arrestuar nga Policia e Prizrenit.

Ndërsa gjatë një video live në llogarinë e tij personale në facebook, duke i përshëndetur dhe falenderuar shumë njerëz pas lirimit nga paraburgimi, ish-roja e “Kallashit” ka thënë një komentuesit “Se nuk na bënë sen burgu”.

Lokali “Kobra City” ishte bërë i njohur për shkak të valltares Donjeta Kasumi, e njohur me nofkën “Kallashi”.

SHPËRNDAJE