Ismet Munishi tallet me mbiemrin e lojtarit të ri të Kosovës

Ismet Munishi vazhdon me karizmën e tij.

Trajneri më kontravers në Kosovës, shpesh bën deklarata interesante që nuk përkojnë me realitetin, shkruan GazetaBlic.

Sikur të mos mjaftonte kjo, tani ai ka filluar të komentojë dhe të tallet me mbiemrat e futbollistëve të ri të Kosovës.

Njëri nga portalet shqiptare të Malit të Zi konfirmojnë se Dresheviq nga Tuzi ka zgjedhur që ta përfaqësojë Kosovën.

Por, ka ardhur menjëherë reagimi i Munishit, i cili lë shumë për t’u dëshiruar.

SHPËRNDAJE