Ja çfarë fjalë ka Faton Klinaku për Gjykatën Speciale

Sekretari i OVL të UÇK-së, Faton Klinaku thotë se kjo organizatë nuk e njeh Gjykatën Speciale.

Klinaku shkruajti në facebook se kjo gjykatë është një etnike.

“OVL e UÇK-së nuk e ka njohur, nuk e njeh dhe nuk do ta njoh Gjykatën njëetnike Speciale”, shkruan Klinaku.

SHPËRNDAJE