Ja në cilin vit myslimanët do t’i agjërojnë dy Ramazane për një vit

Në vitin 2030, myslimanët do t’i agjërojnë dy Ramazane për një vit.

Pas 10 viteve, përkatësisht më 2030, myslimanët do të agjërojnë dy herë brenda një viti. Një agjërim i Ramazanit do të fillojë më 6 janar, dhe tjetri në 26 dhjetor të po këtij viti.

Kalendari hënor është i ndryshëm nga ai diellor, kjo është arsyeja pse kjo nuk duhet të jetë surprizë, besojnë ekspertët.

SHPËRNDAJE