Ja reagimi i një pica-dërguesi kur para tij del një bionde e zhveshur (Video 18+)

Ky eksperiment i pa skrupull u bë në New York, kur një grup shokësh vendi ta bëjë këtë eksperiment.

Ata planifikuan të shohin reagimin e pica dërguesit kur para tij shfaqet ajo qe e kishte porositur picën e cila i del e zhveshur komplet.

Kur punetori i picerise e sjelle picen e porositur para tij del nje bjonde komplet e zhveshur.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ajo e ben pagesen me kredite-kartele, perderisa vazhdon biseden me punetorin e picerise, i cili mbetet i befasuar me situaten.

Shikoni videon:

SHPËRNDAJE