Ja sa zgjatë seksi tek një çift mesatar

Sipas një ankete të bërë nga kompania e lodrave të seksit “Love Honey”, kjo është se sa gjatë shumica e çifteve kalojnë duke bërë seks.

Prej 4000 klientëve të anketuar nga kompania, koha mesatare e një çifti ishte 19 minuta – 9 minuta përkëdhelje dhe puthje, dhe 10 minuta marrëdhënie seksuale.

Siç thekson kompania, kjo është më gjatë sesa koha mesatare që ishte gjetur nga studimet e tjera – ndoshta për shkak se blerësit e lodrave të seksit janë më të interesuar të kalojnë më shumë kohë në përkëdhelje ose seks në përgjithësi, transmeton Gazeta Express.

Anketa gjeti gjithashtu se 23% e meshkujve mendojnë se seksi duet të jetë më i gjatë, siç thanë edhe 19% e grave. Megjithatë, 52% e të anketuarve ishin të kënaqur me 19 minutat e “parajsës”.

SHPËRNDAJE