Jam 23 vjeçare, e dua një mashkull serioz që ka para dhe që është i bukur, ky është numri dhe Instagrami im

Përshëndetje nKosove Show , anonim!

Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur.

Të tjera gjëra nuk më interesojnë nga ai. Sot është bërë e vështirë ta gjesh dikë me këto tipare. Unë nuk kam pasur kontakte seksuale me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz. Kam pasur puthje e ledhatime, por jo më tepër.

Kam parë të bukur por nuk kam gjetur me të gjithë, nuk dua që ai të jetë i bukur e të mos ketë para sepse pa to nuk më duhet jeta. Nuk dua që ai të jetë serioz e të mos ketë para sepse pa to prap nuk më duhet jeta.

Nuk dua që ai të jetë i pasur e të mos jetë serioz sepse nuk më qëndron besnik. Nuk dua që ai të jetë i bukur dhe serioz e të mos ketë para sepse prap nuk më duhet një i till. E dua një që është i bukur, serioz e që ka para sepse vetëm kështu bëhet një kombinim jete. Njëra pa tjetrën nuk shkojnë dot, prandaj i dua të tri ti ketë.

Instagrami im është GirlyHo ndërsa nga biseda në Instagram ia jap dhe numrin tim.

Për të ditur më tepër rreth vetës sime klikoni në reklamë dhe mësoni më shumë duke u lidhur me të dhënat e mia.

SHPËRNDAJE