Jo këngëtare, do të habiteni çfarë pune kishte bërë Alberie Hadërgjonaj kur shkoi në Amerikë

Kur e shohim në ekranet e sotme, nuk të shkon mendja kurr që këngëtarja e njohur. Albërije Hadërgjonaj është një ndër këngëtaret më të njohura në trevat shqiptare.

Pavarësisht famës dhe luksit të cilit i gëzohet tani, edhe Albërije Hadërgjonaj e ka nisur jetën në Amerikë si të gjithë emigrantët.

Gjatë një interviste në “Top Shoë” Albërije tregon se fillimet e saj në Amerikë kanë qenë shumë të vështira.

Madje, i është dashur të punojë si pastruese shtëpish dhe babysiter për fëmijë të vegjël.

“Në fillimet e mia kam qenë babysiter me fëmijë të vegjël, kam pastruar shtëpi, kam bërë gjithçka që një njeri do të mbijetojë në një vend tjetër, se kjo ishte periudha e paraluftës në Kosovë”,- u shpreh këngëtarja në një pjesë të rrëfimit të saj.

SHPËRNDAJE