Mirë se erdhët në Veriu.info, portalin më alternativ në Kosovë!

“Kallashi” në polici (FOTO)

Nga Veriu.info
1

Ndaj saj tashmë ka hetim të iniciuar dhe arrestimi i mundshëm i “kallashit”, varet nga rezultatet e tyre.  Policia ka shoqëruar të premten pasdite vajzën e cila u bë e njohur kohëve të fundit me emrin “Kallashi”.

Ajo është shfaqur në disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale, me armë dhe grumbuj parash.

Policia konfirmoi për Tribunën se e njëjta është shoqëruar në stacionin policor në Prizren dhe me intervistimin e saj janë marrë hetuesit rajonal.

Intervistimi është kryer me urdhër të prokurorit i cili gjithashtu më vonë ka dhënë urdhër që e njëjta të lirohet në procedurë të rregullt. Por ndaj saj tashmë ka hetim të iniciuar dhe arrestimi i mundshëm i “kallashit”, varet nga rezultatet e tyre.

2

7

3

Ky portal menaxhohet nga "Veriu.info" SH.P.K. - Mitrovicë. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Kontakti: Tel. 044 / 649 – 349 E-mail: veriu.info@gmail.com © Veriu.Info | 2014