‘Kallet’ Podgorica, po afrohet ndeshja historike

Ndeshja mes Malit të Zi dhe Serbisë sa vjen dhe afrohet.

Kjo ndeshje pritet të ketë incidente, pasi është hera e parë që takohen që pas ndarjes së tyre në vitin 2006, transmeton Periskopi.

E tifozët malazez janë mbledhur pak orë para fillimit të ndeshjes, duke kënduar këngë raciste kundër Serbisë dhe serbëve.

Ndeshja fillon në orën 20:45.

SHPËRNDAJE