Kamera 4K e iPhone X krahasohet me kamerat profesionale (VIDEO)

iPhone X po bën rrugën për tek masat e përdoruesve dhe bashkë me të është kamera me performancë të shkëlqyeshme.

Kamera mori tashmë vlerësimet më të larta nga DxOMark për fotografi, por performanca në video ishte gjithashtu shumë e mirë. iPhone X është gjithashtu ndër telefonat e parë që do të mund të incizojë në rezolucion 4K me 60fps.

Rezultatet e Fstoppers në YouTube, e cila bëri një video krahasimi ku iPhone i sapo lëshuar është mbështetur në Panasonic Lumix GH5. Përderisa kjo nuk do të thotë që një profesionist duhet të blejë një iPhone X në vend të një kamere, mund të habiteni me llojin e videos që mund të prodhojë iPhone X.

Në fakt, Fstoppers pranon se video-krijuesit profesional përdorin (dhe kanë përdorur) edhe inçizime të iPhone më të vjetër gjatë gjithë kohës në reklama.

Filmi GH5 duhej të vlerësohej me ngjyra jashtë nga kamera. Por Fstoppers vlerësoi radhitjen e ngjyrave të iPhone X, i cili dukej i mbushur dhe i gjallë nga telefoni dhe nuk ka nevojë të tonizohet në post-produksion.

SHPËRNDAJE