Kapi gruan me tjetër, ftoi fshatin të shikojnë se çfarë do u bënte (Video, +18)

Një burrë zuri gruan e tij duke e tradhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.

Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhunës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte.

Kjo video thuhet se është regjistruar në pjesën lindore të Indisë. Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

Ai i godet të dy, herë njërin e herë tjetrin, me gjithë forcën e tij.

SHPËRNDAJE