Kaq para janë mbledhur deri më tani për vogëlushen nga Vitia – Ajo akoma ka nevojë për ndihmë

Habibja 15 vjeçare ka nevojë për ndihmën tuaj. Ajo e ka të pamundur të ecë përsëri nëse nuk sigurohen të ardhura materiale për operacionin e radhës.

Habibja ka pasur 4 operacione deri më tash, dhe operacioni i pestë me radhë i cili i mundëson kësaj vajze të ecë përsëri kushton 12 mijë euro.

Deputeti i grupit parlamentar të AAK-së – Labinot Tahiri, i cili ka marrë iniciativën për t’i mbledhë të hollat për këtë operacion në mënyrë që Habibja të ecë përsëri ka thënë se deri më tani janë mbledhur rreth 4 mijë euro për vogëlushen.

Ai përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se synim i tij është që të mblidhen paratë e nevojshme dhe Hebibja të zgjohet sërish në këmbët e saj.

Më poshtë gjeni videon e Deputetit ku bën thirrje për të mbledhur të hollat e nevojshme për operacion.

SHPËRNDAJE