Kaq vota mori në zgjedhjet e 6 tetorit, djali i Adem Demaçit

Shqiptar Demaçi djali i atdhetarit Adem Demaçi, në zgjedhjet e 6 tetorit mori gjithsej 6720 vota.

Demaçi i cili në këto zgjedhje garoi me Partinë Demokratike të Kosovës nuk arriti që të bëhet deputet.

Partia Demokratike e Kosovës në zgjedhjet e 6 Tetorit u rendit subjekti i tretë politik dhe tashmë do të jetë në opozitë.

SHPËRNDAJE