Keni alergji nga seksi, kujdes këto gjëra

Alergjia seksuale mund të varet nga prezervativi dhe spermatozoidi njerëzor, prandaj mund të shkaktojë rënie dëshire. Nëse keni pasur një humbje të dëshirës, ​​shkaku mund të jetë një alergji seksuale. Jo vetëm alergjitë e pranverës ekzistojnë, por edhe alergjitë që lidhen me seksin, të cilat për fat të keq mund të shfaqen në të gjitha stinët. Për të shkuar më thellë është një hulumtim i kryer nga Universiteti i Cincinnati në Shtetet e Bashkuara në të cilat 1073 gra janë vënë nën studim.

Alergjia e seksit lind nga momenti kur një grua vihet në kontakt me spermatozoidin e çdo njeriu dhe mund të varet nga një intolerancë nga ana e organizmit femëror kundër lëngut mashkullor. Është e thjeshtë ta njohësh atë: acarim, ënjtje vaginale, vështirësi në frymëmarrje janë simptomat e para që ndodhin menjëherë pas kontaktit me spermatozoidin e mashkullit. Natyrisht, që të vazhdosh të gjesh seks në paqe, mund të ndjekësh trajtimin ose thjesht të përdorësh prezervativët. Por të jeni të kujdesshëm, alergjia mund të shkaktohet edhe nga kondomët dhe lubrifikantët!

Daily Mail Online ka botuar një shpjegim sipas të cilit është e mundur të jesh alergjik ndaj kondomëve dhe lubrifikantëve. Sistemi imunitar përgjigjet në mënyrë të ekzagjeruar në qoftë se ju viheni në kontakt me këto dy produkte dhe mund të lindin edhe pasoja serioze. Vjellja, diarreja, pavetëdije dhe djegia vaginale mund të jenë simptoma që konfirmojnë alergjinë tuaj. Edhe sytë e kuq, teshtitja, vështirësia e frymëmarrjes dhe kongjestioni i hundës mund të jetë zilja e alarmit që sinjalizon fillimin e një alergjie të fortë dhe të keqe. Prandaj, nëse jeni alergjik ndaj kondomëve dhe lubrifikantëve, do të ishte më mirë të mos i përdorni ato dhe të përdorni ndonjë lloj tjetër të masave paraprake ose produkte të veçanta për të nxitur lubrifikimin.

SHPËRNDAJE