Kërcënon nëpërmjet telefonit vajzën e axhës, arrestohet vushtrriasi

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një person është arrestuar në Vushtrri, pasi që i njëjti së bashku me dy motrat e tij, dyshohet se e kanë kërcënuar përmes telefonit vajzën e axhës e cila është shtetase e Gjermanisë.

Në konsultim me prokurorin, i dyshuari pas intervistimit është liruar, ndërsa njësitet policore janë duke hetuar rastin.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE