Këshilltari i Kadri Veselit: Isa Mustafa e ka trenin e fundit, nëse ai nuk akomodohet në politikë do ta prishë lojën

Blerim Latifi  tha se  tërë kjo marrëveshje ndërmjet LDK dhe VV’së do të dështoj nëse Isa Mustafa nuk do të akomodohet në politikë.

Këshilltari i Veselit tha se nuk po arrrinë të i kuptpj këto dy subjekte ku vazhdimisht para takimeve po japin sinjale pozitive, ndërkaq pas takimit po dalin me fjalë fyese për njëri tjetrin

“Sa ma shumë që po humbin kohë aq më shumë po i shtojnë vetit problemet. Nëse këta dështojnë në formim të koalicionit, happen rrugët.

Praktika politike gjithmonë krijon situate të reja. Këtu është kriju një cikël, kur po vjen koha mu taku kta po japin shenja pozitive, masi po  takohen po fillojnë me shajtë njëri tjetërin publikisht  nëse .

Isa  Mustafa e ka trenin e fundit, nëse ai nuk akomodohet në politikë ai do ta prishë lojën “, tha Latifi në Pressing.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE