Kështu bën ushtrime gruaja e deputetit dhe ish komandantit të UÇK-së | PAMJE

Bashkëshortja e Daut Haradinajt, Lola është mjaftë atraktive në rrjete sociale.

Ajo shpesh ndanë momente nga jeta e saj, ku si gjithmonë merr vëmendje për pamjen.

Në një video të postuar nga kampionja e fitnesit Greta Beqa, Lola shihet duke çuar peshë të rëndë.

“Nuk është gjithmonë ajo që ne vendosim dhe shohim. Realiteti është ky. Ne mund të dështojmë për një moment, por ne ngrihemi dhe vazhdojmë me punën e madhe dhe bëjmë gjithçka që mundemi” , thuhet në përshkrimin e kësaj video.

Si gjithmonë Lola duket e bukur dhe në formë.

SHPËRNDAJE