“Kështu do të quhet topi, kur Botërori të organizohet në Kosovë”

Aktori i mirënjohur kosovar, Vedat Bajrami, ka komentaur finalen e mbajtur sot në mes të Francës dhe Kroacisë.

Bajrami i cili përderisa trajneri i njohur kosovar, Ismet Munishi, po shpjegonte për historitë e topave të futbollit me të cilët luhet kampionatet botërore, më sakt për emërimin e emrave të tyre, ku tregonte se si kur mbahej kampionati në Argjentinë topi i futbollit kishte marrë emrin ‘Tango’, ku dihet se shteti i Argjentinës njihet për këtë valle të famshme.

Bajrami është ndërlidhur me bisedë e Munishit duke thënë me shaka se po të i vinte rendi Kosovës që të organizojë një kampionat botëror, emrin e topit do ta quante qyqek.

“Topi i jonë ka mu thirr qyqek Ismet”, ka shtuar Bajrami.

Bajrami ka shtuar se Kosova shumë shpejt do të kualifkohet në kampionatin Evropian./gazetametro

SHPËRNDAJE