Këta janë 11 asamblesitët e zgjedhur të PDK-së në Vushtrri, Shpetim Zhegrova më i votuari

KQZ ka publikuar rezultatet përfundimtare për Kuvendin Komunal të Vushtrrisë, ku nga lista e PDK-së janë zgjedhur 11 asambleistë.

Përveç bartësit të listës që votohet me automatizëm, më i votuari ka dalë Shpetim Zhegrova me 893 vota, të cilin e bënë njërin ndër asambleistët më të votuar të PDK-së në Kosovë, raporton Veriu.info

Në mesin e 11 asamblesitëve të zgjedhur janë 7 meshkuj dhe 4 femra.

Veriu.info ju sjellë listën e plotë:

SHPËRNDAJE