Këta janë personat e shoqëruar në polici

Rrahja mes delegatëve në kuvendin zgjedhor të nëndegës së LDK-së në Mati Prishtinë nuk ka shpëtuar pa të arrestuar.

Ndërsa Sherif Vrajolli është zgjedhur kryetar i nëndegës së LDK-së Mati në Prishtinë, ndërsa nënkryetar Kreshnik Hoxha, që të dy të krahut të Hazir Borovcit, policia ka shoqëruar kandidatin për kryetar të nëndegës me iniciale R.G. dhe ish- nënkryetarin Avdullah Krasniqi, sipas burimeve të KosovaPress.

Momenti kur karriget fluturojnë drejt e në kokë të një aktivisti në kuvendin zgjedhor të LDK-së

SHPËRNDAJE