Këtë fotografi Tuna do të donte ta zhdukte, do të befasoheni si duket (Foto)

Tuna është këngëtarja e cila ka filluar këtë profesion në moshë shumë të re dhe ka arritur shumë suksese.

Por Tuna nuk ka gëzuar gjithmonë pamjen që ka sot, në fillim të karrierës së saj ajo dukej shumë ndryshe nga sot.

Me disa fotografi që gjenden në internet shumë lehtë mund ta bëjmë krahasimin se si është dukur Tuna më herët dhe tash./Indeksonline/

SHPËRNDAJE