Këto janë 10 pishinat më të mira në Kosovë (Foto)

Tashmë është koha e pushimit dhe relaksit. Këtë e mundësojnë temperaturat dhe moti i mirë i cili ditët e fundit ka ngritur dukshëm temperaturat.

Natyrisht që në kohë të nxehta kërkohen vendet më të mira dhe më të freskëta për ti kaluar vikendet, në pamundësi për të shkuar më larg, shkruan Gazeta NewBorn.

Ju sjellim 10 pishinat më të mira në Kosovë:

  1. Pishina ‘Euro-Park’, Klinë

euro
2. Pishina ‘Ujëvara’, Ferizajujavar

3. Pishina ‘Solidi’, Suharekëush

4. Pishina në Banjë të Malishevës, ndonse nuk ka infrastrukturë të ndërtuar mirë, uji i saj është fantastik dhe është natyral.

banje

5. Pishina e Gërmisë, Prishtinë

pishina-e-germise

6. Pishina ‘California’, Lipjan

kalifornia

7. Pishina ‘Freskimi’, Suharekë

fresku

8. Pishina ‘Tea Park’, Prizren

rexo

9. Pishina ‘Mondial Park’, Sllatinë

modn

10. Pishina ‘Lido’, Shtime

lidooo

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE