Këto janë maturantet më të bukura të Podujevës

Muaji maj njihet si muaji kur restorantet dhe rrjetet sociale janë të mbushura me nxënës që sapo e përfundojnë mbrëmjen e maturës.

Janë sidomos femrat ato që japin gjithçka nga vetja për tu dukur secila më mirë se tjetra.

Kështu ato kujdesen në çdo detaj që nga këpucët e gjer të aksesorët e flokëve.

Është vetëm fillimi dhe disa prej tyre vetëm i kemi parë në këtë mbrëmje të veçantë të tyre.

Më posht mund t`i shikoni maturantet më të bukura të komunës së Podujevës.

Fotot e marra nga faqja Podujeva Night./AlbanienShow


SHPËRNDAJE