“Këto ku*va ta ëndërrojnë”, Trejsi lë me gisht Encën me disin që i bën

Modelja Trejsi Sejdini gjatë një interviste dy ditë më parë e lëshoi gojën fare kur foli për Encën.

E pyetur nga moderatorja Roza Lati, nëse Trejsi mund të cilësohej e virgjër sikurse Enca, ajo dha një përgjigje që nuk pritej.

Trejsi tha:

“Sa është një Enca janë tre Trejsi…si mund të mos jetë e virgjër Enca. Kush e mban në krik Encën.”

Pas kësaj Enca reagoi dhe një postim në “InstaStory”, publikoi një video, ku këndonte në gjuhën angleze.

Vargjet që Enca këndonte ishin këto:

“Trëndafilat janë të kuq, violetat janë blu, ti je një ku*vë, ne të gjithë të urrejmë ty.”

Edhe Trejsi ka reaguar dhe i është kundërpërgjigjur Encës në distancë. Modelja ka publikuar në një video ku këndon rep dhe e lëshon gojën keq ndaj Encës.

Ajo thotë:

Kuvat po bëjnë diss? Këto kuva ta ëndërrojnë”.