“Kiamet” në këtë qytet të Kosovës, erëra të forta dhe furtuna

Nëpërmjet një njoftimi, KEDS ka bërë të ditur se si pasojë e erërave është shkaktuar një prishje në rrjetin elektrik në Komunën e Istogut.

‘’Ekipet tona janë duke e sanuar problemin dhe pritet që së shpejti të kthehet furnizimi stabil me energji elektrike në zonat e prekura nga kjo prishje’’, thuhet në njoftimin e KEDS-it, pa treguar se në cilën pjesë të Istogut bëhet fjalë.

Më tutje thuhet se ‘KEDS ka shtuar numrin e ekipeve në terren në mënyrë që prishjet eventuale të sanohen në kohë sa më të shpejtë’.

SHPËRNDAJE