Kida shfaqet e lumtur dhe me shumë stil

Kida është shfaqur e veshur me shumë stil.

Këngëtarja Kida po vazhdon punën me koncerte.

Ani pse sezona e verës ka përfunduar ajo nuk po ndalet dhe bazuar në sallat e mbushura plot, dëshmohet se publiku po e do atë.

Së fundmi Kida është përgatitur për një paraqitje para publikut dhe ka zgjedhur të vishet me shumë stil.

Këngëtarja duket e lumtur në këto fotografi.

SHPËRNDAJE