Kjo është arsyeja pse Adelina Ismaili e ka vetullën e prerë

Adelina Ismaili ishte shqiptarja e parë dhe e vetme që solli trendin e vetullës së prerë. Ndërsa shumë mund ta kishin cilësuar si defekt vetullën e famshme të këngëtares, ajo jo vetëm që nuk e mbuloi, por vendosi ta sillte edhe si një tipar me stil.

Ndoshta ju kujtohet kur shumë të reja në atë kohë vendosën që të prisnin vetullën, për t’i ngjarë Adelinës. Ndërsa tashmë është kthyer në një tipar dallues të këngëtares, mund të pyesni veten për arsyen e prerjes. Vetë këngëtarja Ismaili para shumë vitesh në një intervistë është shprehur se vetullën e kishte si “dhuratë” e një problemi, mes motrave që kishte ndodhur, kur ishin fëmijë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë)

SHPËRNDAJE