Kjo është deklarata e Kallashit që po çmend politikanët e Kosovës

Ajo aty zbuloi 10 gjërat që publiku nuk kanë ditur për të deri më sot.

Kallashi njihet si vallëtare në klube nate, duke u kthyer shpesh kryefjalë në mediat rozë për fitimin që merrte.

“Kështu që, nëse unë punoj me një klub nate, nuk dmth që unë shkoj një natë me ta, nuk e jap trupin me pare” Ajo tregoi se kishte edhe politikanë dhe këngëtarë familjar nga estrada që i kishin bërë asaj oferta të majme.

SHPËRNDAJE