Kjo është deputetja e cila lëshoi dasmën e vajzës për ta votuar Ramushin (Foto)

Në seancën e sotme ‘maratonike’ për ta votuar qeverinë e re të Kosovës ishin disa deputetë që vonuan deri në ardhje.

Njëra prej tyre ishte edhe deputetja boshnjake, Emilija Rexhepi. Kjo përfaqësuese e 6+ kishte një natë të veçantë.

(Kliko në reklamë, prit 10 sekonda dhe vazhdo pastaj leximin e shkrimit dhe shikimin e fotove)

Ajo sonte martoi vajzën dhe si pasojë e saj pati edhe vonesa derisa erdhi për ta votuar.

SHPËRNDAJE