Kjo është foto qe gruaja e Adem Mikullovcit e ruan me dashurinë më të madhe

Lumnije Mikullovci është bashkëshortja e aktorit të ndjerë, Adem Mikullovci, i cili vetëm pak ditë më parë iku nga kjo botë.

Adem Mikullovci, ka lënë thellësisht të pikëlluar familjen, miqtë dhe adhuruesit e shumtë të artit të tij

Në adresë të zonjës Lumnije, kanë arritur qindra mesazhe ngushëllimi me rastin e vdekjes së të shoqit, humbjen e të cilit e lajmëroj vetë ajo përmes “Facebook”.

Zonja Lumnije Mikullovci në këtë rrjet social, mbanë në qendër një foto tejet të shtrenjtë për të: portretin familjar.

SHPËRNDAJE