Kjo është kandidatja më e bukur për asamble

Gjatë kësaj fushate zgjedhore, kemi parë një mori emrash tek garojnë për asambleistë.

Në këto zgjedhje, kemi parë edhe shumë të rinjë e të reja, që do të jenë zë për ndryshime pozitive.

Gjykuar nga ajo çfarë është parë deri më tani, del se Gjakova e ka kandidaten më të bukur për asambleiste, e ajo është Valentina Alija, nga radhët e “Nismes”.

Siç kuptojmë, Alijaj ka studiuar për Sociologji dhe e njeh mirë shoqërinë e gjithashtu politikën.

Përtej kësaj, Valentina Alijaj po diskutohet edhe për pamjen e jashtme, stilin, por edhe elokuencën.

SHPËRNDAJE