Kjo është kënga më e re për Sami Lushtakun, vargjet e saj emocionojnë kryetarin (Video)

Kryetari i Skenderajt Sami Lushtaku, sot së bashku me të rinjët dhe personat me aftesi të kufizuara, po e shënojnë 12 Gushtin Ditën Ndërkombëtare të Rinisë.

Gjatë shënimit të këtij aktiviteti, pati një befasi të këndshme për kryetarin, trasmeton Magazina.al

Njëri nga pjesmarrësit i këndon një këngë për të, e cila e siç duket në video e ka emocionuar shumë gjeneral Lushtakun.

SHPËRNDAJE