Kjo është kunata e Remzie Osmanit dhe nusja Nexhatit (Foto)

Remzie e Nexhat Osmani janë ‘dyshja’ që nuk ndahen as në profesion përveç se në familje.

Ata së bashku kanë realizuar një numër të madh të këngëve, të cilat pëlqehen nga publiku kosovar.

Por, të dy kanë familjet e tyre, edhe pse jeta private e Remzies përfolet më shumë, edhe Nexhati nuk qëndron larg.

Ai së fundi ka prezantuar gruan e tij në një foto në Instgram, ku shihen të dy të lumtur.

SHPËRNDAJE