Kjo është nëna e Liberta Spahiut

Jeta private e personave publik bënë shumë përshtypje, madje më shumë se ajo profesionale.

Njerëzit, kanë posaçërisht dëshirë ti njohin anëtarët e familjes së figurave të njohura. E, interes padyshim që përbëjnë edhe nënat e baballarët.

Liberta Spahiu, bukuroshja e ekranit televiziv, shpesh vihet në qendër të vëmendjes për shkak të deklaratave të saj, por edhe paraqitjeve me stil.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Liberta ndër vite ka treguar për dashurinë dhe afërsinë e madhe që ka me të dy prindërit.

Kjo është Lira, e ëma e Libertes bukuroshe./Kosovarja/

SHPËRNDAJE