Kjo është ora e ditës kur seksi shijon më shumë

Studimi i ri i kryer në Britani zbuloi se koha më e mirë për të bërë seks është në orën 7:30, ose rreth 45 minuta pasi zgjohesh.

Studimi nga Supplements Forza, i cili vëzhgoi 1.000 veta për kohën më të mirë të ditës që ata pëlqenin të bënin aktivitete të ndryshme, doli në përfundimin se në orët e zgjimit nivelet e energjisë janë më të larta. Dhe, endorfinat e stimuluara nga seksi kanë një një efekt që ju bëjnë të ndiheni mirë gjatë gjithë ditës

Edhe studimet e kaluara vërtetojnë se paradite është koha më e mirë për pak aktivitet në shtrat. Një sondazh i 2,000 njerëzve arriti në përfundimin se të dielave në orën 9 është koha ideale për pasion.
Dhe shumë ekspertë janë të një mendimi se një gjë e keqe e parë në a.m. është ideale.

“Marrëdhënia seksuale në mëngjes çliron oksitocinën (hormonin e besnikërisë), gjë që i bën çiftet të ndihen të dashur dhe të lidhura gjatë gjithë ditës”, thotë Debby Herbenick, Ph.D., autor i “Sepse ndihet mirë” ./intv

SHPËRNDAJE