Kjo është vajza nga Gjilani që dëshiron kënaqësi në shtrat me burra mbi 30 vjeç (FOTO)

Një vajzë 23 vjeçare nga Ferizaj ka bërë një status interesant në rrjetin social facebook.

Ajo ka shkruar se dëshiron marrëdhënie me burra të martuar. Ajo ka lënë edhe numrin e telefonit dhe adresën në facebook.

Nëse doni ta shikoni numrin, atehere duhet te klikoni në reklamë dhe prit 15 sekonda pastaj shfaqet numri.

SHPËRNDAJE