Kjo është vajza që ia mori zemrën djalit të Halil Kastratit

Halil Kastrati humanisti shqiptar ka mbledhur mbrëmë shumë fytyra të njohura në dasmën e djalit të tij, Firdeusit.

Derisa prezentë ishin edhe disa politikanë, në rrjete sociale u publikuan fotografi nga atmosfera në dasmë.

Çifti, Firdeus Kastrati dhe gruaja e tij Blerina, janë aktiv në rrjete sociale, derisa shpesh publikojnë fotografi së bashku.

SHPËRNDAJE