“Kjo ministre vërtetë di ta udhëheqë mirë ministrinë që drejton” (Foto)

Bukuria e saj po çmend të gjithë dhe në çdo mënyrë mediume e publiku mundohet ta paraqes. Një ministre në Itali nuk ka paqe publike.

—————————————————–
Para syve të KFOR-it 4 serbë sulmojnë ushtarin e UÇK-së, por ky ua merr kallashnikovin dhe i poshtëron:

—————————————————–

Bukuria e saj po çmend të gjithë dhe në çdo mënyrë mediume e publiku mundohet ta paraqes.

Së fundi, ministres se Reformës në Itali, Maria Elena Boschi i është marrë fotoja gjersa ka bërë betimin tek presidenti, dhe është ndryshuar aq mirë sa që duket të jetë origjinale.

Në foton e ndryshuar asaj i janë ‘zbuluar’ tangat.

Foto Roberto Monaldo / LaPresse08-01-2014 RomaPoliticaRai Uno – Trasmissione tv “Porta a Porta”Nella foto Maria Elena Boschi (PD)Photo Roberto Monaldo / LaPresse08-01-2014 Rome (Italy)Tv program “Porta a Porta”In the photo Maria Elena Boschi

Foto LaPresse
22-02-2014
Politica
Arrivo dei nuovi Ministri al Quirinale per il giuramento.
Maria Elena Boschi Ministro dei rapporti con il Parlamento e Riforme
SHPËRNDAJE