Kjo mund të jetë vetura më e bukur në botë

A është kjo makina më e bukur në botë?

Aston Martin DB11, kushton 154,000 dollarë dhe sipas personave të cilët kanë vozitur këtë veturë thuhet se ky çmim ia vlen për shkak se makina kapacitet të fortë.

Personat kanë filluar të pyesin se që kur Aston Martin DB11 është duke u konsideruar makina më e bukur?

Shikoni fotot më poshtë dhe vlerësojeni vet.

SHPËRNDAJE