Kjo pishinë ndodhej në vitet e 70’ta në Prishtinë, në këtë pjesë të qytetit

Gjatë viteve 60-70’ta në Prishtinë ndodhej një pishinë, në mes të Hotel Grand Prishtina dhe Pallatit të Rinisë.


Një foto e rrallë e kësaj pishine është publikuar sot në fotografinë Prishtina e Vjetër.

“Kthim ne kohe. Pishina ne vitet 60 dhe 70, ne qender ne mes te tani Hotel Grand Prishtina dhe Pallatit te Rinise”, shkruan përkrah fotos.

Siç edhe shihet në fotografi, pishina ka qenë shumë e frekuentuar në ato vite.

SHPËRNDAJE