Kjo shitëse nuk ka nevojë për policinë, i zë dhe rrah hajdutët

Videoja është publikuar nga pronari i dyqanit i cili ndihet shumë krenar me punëtoren e tij.

Në të shihet ajo teksa zë një hajdut i cili ishte munduar të vjedhë birra, ndërsa vazhdimi i po të njëjtës video shihet ajo teksa ndalon dy hajdutë të tjerë duke përdorë sprej biberi dhe u merr gjerat që kishin vjedhë.

Ndërsa shumë komentues e kanë quajtur atë vajzë “hero” duke thënë se nuk do të guxonin të dilni para saj.

SHPËRNDAJE