Koalicioni drejt thyerjes; Zyrtari i PDK-së rreshtohet me LDK-në, del kundër AAK-së!

Në kohën kur nuk po arrihet konsensusi ndërmjet forcave politike në vend, ka filluar edhe thyerja ndërmjet partnerëve të koalicionit qeverisës.

Është një zyrtar i Partisë Demokratike të Kosovës, ai i cili e ka mbështetur qëndrimin e LDK-së për demarkacionin, derisa ka kundërshtuar AAK-në.

Muvledin Krasniqi, ish- zëvendësministër i PDK-së në një shënim në Facebook k athënë se qëndrimi i LDK-së sot ishte korrekt.

Shënimi i plotë:

Demarkacioni.

Gjithmonë kam qenë kundër tyre, por:

i përgjegjshëm dhe korrekt ishte qëndrimi politik i LDK-së sot!

Në anën tjetër anëtari i PDK-së Arton Muhaxhiri, ka vlerësuar se për t’i shtyrë tutje proceset e rëndësishme për vendin, Kadri Veseli duhet të bëhet kryeministër.

SHPËRNDAJE