Kolegji ISPE denoncohet nga 100 studentë, planifikoj të ua merrte nga 3 mijë euro (Dokument)

Kolegji ISPE në Prishtinë është denoncuar nga mbi 100 studentë.

Arsyeja e padisë është që studentët që i kanë ndaluar studime në këtë kolegj dhe nuk kanë dashur të vazhdojnë me studimet nuk u është ndërprerë kontrata mes kolegjit dhe studentëve, edhe pse në kontratë shkruan se nëse studenti i ndëpren studimet atëherë pagesa nuk është e obligushme edhe pse shkruan kështu në kontratë ISPE disa studentë i ka dërgu tek përmbarusi privat.

Sponzor

Gazeta NewBorn siguron një dokument ku thuhet se gjyakta nuk e ka lëshuar urdhërin e përmbarusit të kolegjit ISPE me arsye se nuk ka bazë për se nuk ka dokument që obligon stutentët të paguajnë 3 mijë euro ndaj kolegjit ISPE.

Ndryshe nga kjo ky kolegj ka pasur edhe probleme rreth akreditimit, madje Avni Mazreku nga ky kolegj ka pasur edhe disa probleme me ministrin e arsimit, Shyqri Bytyqin.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE