Kolonë deri në 5 kilometra në pikën kufitare në Merdarë

Sërish është krijuar kolonë e gjatë e mërgimtarëve në pikën kufitare në Merdarë, teksa po dalin nga Kosova.

Kolona ka arritur deri në 5 kilometra nga vonesat në pikën kufitare. Gazeta Blic ka siguruar disa pamje nga kjo kolonë ku shihen shumë njerëz dhe automjete në pritje./Gazeta Blic

SHPËRNDAJE