Komuna e Prishtinës jep një njoftim të rëndësishëm për pagesën e faturave të mbeturinave

Komuna e Prishtinës ka njoftuar të gjithë qytetarët se ka filluar të bëjë shpërndarjen e faturave për shërbimin e menaxhimit të mbeturinave.

Sipas njoftimit, pagesa e këtyre faturave mund të bëhet në të gjitha pikat e Postës së Kosovës (pa provizion); në të gjitha bankat komerciale (edhe në formë elektronike përmes e-banking); si dhe në sportelet e Komunës së Prishtinës.

SHPËRNDAJE